Så vad har jag egentligen gjort med livet 2008

Det är nu medelåldern tar ut sin rätt… jag skall försöka komma ihåg vad jag gjort i år. Tur att det finns almanacka i datorn… sånt gör livet enklare för slitna hjärmor🙂

Januari

bild-009Nyårsfirande med vännerna på Brasserie Lipp. Födelsedagsfika hemma. Konferens i Bad Reichenhall– vilket härligt ställe. Bayern, inte långt från Salzburg. Pittoreskt så det nästan gjorde ont. Man väntade att alla barnen von Trapp skulle komma in på hotellet. O gästerna på hotellet hade verkligen Lederhosen”!!!

Februari

Damhelg i Torekov. Promenader, vin och bastu. Massa prat och härliga vänner. Fixardagar hemma och allmänt grått

Mars

Dammiddag. Besök på pic and paint. Att porslinsmålning kunde vara kul… *medelåldersvarning*. 
 
 April

Påsk. Nästan första snön för året. Det vräkte ner i vår lilla förortskommun. Vi åkte till Onsala och hjälpte goda vänner med byggande. Jag la golv. Så mallig av att resultatet blev så bra. Avslutade april med traditionellt Valborgsfirande. Champagnefrukost och lunch på stan. Många snapsvisor….snooooo

Maj

Rekordvarmt och studentfirande. Tonårs F blev vuxen och firande lycklig. Vi hade mottagning och sjöng. Studentmössan vädrades men den var pinsamt gul.

Juni

Vårdagar i Helsingfors. Och så slår slumpen in. Efter en middag på båt i hamnen kommer vi in till kaj och där har Håkan Hellström konsert. Bara några hundra personer i publiken i ett ösregn mer liknande en dusch. Så nära scenen, så underbart. Bästa konserten av tre Håkan konserter under 2008. På midsommardagen kom Knut– mammas hund. familjens nya favorit. En sann hjärtekrossare. Och naturligtvis.. premiär på Sex and the cityfilmen… suck så bra.

Juli

Semester. Några dagar med väninnorna på Jylland. Underbart badhotell i Gilleleje. Ett par dagar i sommarstugan. Bröllop på fantastiskt slott i Östergötland. Utflykter med hemmet som bas- Marstrand, Onsala, kanotpaddling.

Augusti

Jobb ett par veckor, sen semester igen. Tågluff i Europa. För första gången sedan 1986 köpte vi interrailkort. Paris, Epernay, Bryssel och Hamburg. Underbart roligt. Första bröllopsdagen firades i Champagne- vad kunde vara mer passande. Avslutade med konferens i Hamburg och färjan hem.

September

Mest jobb. Hösten är min mest intensiva period jobbmässigt. Grannkalas. 110 grannar på party. Urkul. Alla partar järnet och älskar att klä ut sig. Perfekta varma höstdagar fyllde trattkantarellkorgen. Stockhomshelg med mamma. Shopping, vin och teater i fantastiskt höstväder. Åkte till Skogskyrkogården, fantastiskt vackert.

Oktober

Resor. Warzawa, Nääs fabriker och Barcelona med jobbet. Men framför allt Barcelona med min vännina. 22 år sen senast vi var på tur. Underbar helg. Rundtur och promenader, shopping och kultur. 20 grader varmt så solglasögonen var på

November

Bara en sak… New York!

December

Bra månad. Kom i kapp med jobbet, få resor. Bara två dagar i Paris. Konserter, julpyssel, glögg o kalas. Tid att krama maken och pyssla i hemmet. Julfirande avklarat och brandstegen uppsatt. Nya tag inför 2009.

 

Gott slut och ett underbart 2009!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s