Helgen

Det blev en hyfsat lugn helg. Fredagen tillbringades i soffans tecken. Peter Apelgren på TV (min favorit. Han och Anna Mannheimer måste vara den perfekta matchmakingen), täcke i soffan och en god drink på Rom, Cinzano Lime och pressad citron ihop med maken. Förkylningen botades på ett effektivt sätt.

Lördagen startade lugnt. Lite hemfix. Vi har numera brandsläckare uppsatta. Inte dumt när man bor i ett trähus från 1928. Promenad till centrum med fika på caféet. Även om jag lyckades hälla ut hela kaffet över bord och golv… En gammal bekant spelade piano för gästerna. Himla trevligt.

En snabb slummer innan det var dags att piffa till sig och sen åka till stan. Den nya kjolen i skrynklig lila siden blev invigd.  Samling på Palace för att sedan åka på dammiddag till vännina K. Smaskig mat och mycket prat. Gardiner, mamografi, brott och straff samt en massa andra ämmen avhandlades:-). Svampsoppa, ugnsrostade rotfrukter och äppleflan smaskade vi glatt i oss innan det blev dags att åka hem.

Söndagen avslutades med Lights i Alingsås. Lights är en utställning som visar belysning av offentlig miljö. Alla bilderna kommer från Alingsås kommuns hemsida. Där finns mer information om Lights- informationsält, guidningar och events i samband med utställningen. 

Spännande och annorlunda utsmyckning med hjälp av ljus. Missionskyrkan(min favorit), parkeringsdäck och en kvarn är några av årets objektVi avslutade med middag på lokal krog, Lindgrens. Hummersoppa och sen vit chokladkräm med färska bär. Lite rödvin och söndagsbilagor. Livet kunde vara sämre…

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s