New York

Jag skall till New York… Senast jag var där var 1982 så det borde vara preskiberat vid det här laget. Förvisso skall jag på konferens följt av några möten men lite tid på egen hand blir det.

Jag åker den 18 november och samma kväll samlas konferensgruppen för middag. Onsdag och halva torsdagen har vi möte. Fredagen skall jag träffa kollegor i Tarrytown, som ligger en timmas resa från stan. Lördag eftermiddag åker jag hem.

Vi bor och konfererar på ett hotell i Long Island City, Ravel hotel. Det är bara fem minuter till Manhattan men stor prisskillnad. En designhotell med fantastisk utsikt där rummen kostar USD 250 istället för 600 som motsvarande hotell på Manhattan kostar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har inga direkta planer för vad jag skall göra på min egen tid i New York. Jag vet att jag inte skall ägna min tid åt shopping åtminstone:-) För er som inte känner mig kan jag meddela att jag är riktigt usel på att shoppa. Jag gillar att flanera och titta på människor men att rusa runt i affärer för att leta det perfekta plagget i timmar… nej det är inget för mig.

Inga planer förutom en sak… Jag skall åka på guidad rundtur. Inte vilken rundtur som helst utan en Sex and the city hotspot tour! Lite nördigt…jag vet, men jag ser ändå fram emot det enormt mycket. Tre timmar i SATC-country:-) Cosmopolitanglaset skall vara fyllt till bredden.

Ingen av mina manliga medelålders juristkollegor skall följa med. Inte för att jag frågat dem men något säger mig att de inte är intresserade. Jag kommer sakna mina SATC-vänninor men det blir att fotografera mycket och visa upp när jag kommer hem.

6 kommentarer

 1. Men gud så läckert! Där skulle jag också vilja bo. Var i USA för en månad sedan men 2 timmar norr om NY så det blev inget besök den här gången för min del.

  Japp, rätt gissat om hotellet. Fler bilder dyker upp. Du kanske hittar mer kända ställen…

  Kram Karin

 2. Jag vill också åka på guidad tur! Ska köpa SATC-filmen som de gör reklam för på TV…..MÅSTE se den igen!
  Kram

 3. Jag är liiite avis… Vill också och på rundtur!

  Du kan väl fika lite åt mig, för det är vi bra på i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s